Taller Ioga Nidra

Yoga

Professora
Activitat guiada per Delphine Guermeur, terapeuta i professora de ioga.

Dia i hora
Dissabte, 5 de novembre de 2011 de 10 a 11:00 h

Preu
APORTACIÓ: 10 €

Inscripcions
A la botiga, per telèfon (934 157 252, de 12 a 14:30 i de 16:30 a 20:30h de dilluns a dissabte) o per e-mail (info@himalayan-paradise.es). És imprescindible inscriure-s’hi per a poder-hi assistir ja que l’aforament de l’espai és limitat.

Lloc
HIMALAYAN PARADISE.
C/ Torrent de l’Olla, 186, baixos. 08012 Barcelona

Descobreix els beneficis d’aquesta pràctica ancestral de ioga, una relaxació profunda que equival a més de 4 hores de son reparador.

El Ioga Nidra és una poderosa tècnica a través de la qual aprendrem a relaxar-nos de manera conscient, una eina valuosa per al creixement personal i l’evolució espiritual.
L’estat de relaxació s’aconsegueix quan la consciència es separa de l’experiència exterior (òrgans sensorials) i del son, i llavors la ment s’aquieta i es torna molt poderosa.
En aquest estat podem millorar l’esquema corporal, la capacitat de concentració, desenvolupar la memòria, augmentar el coneixement i la creativitat, descobrir el nostre potencial interior, reestructurar la ment…
Ioga Nidra es pot traduir com “son psíquic” o “son conscient”. El Ioga Nidra és un mètode sistemàtic per arribar a la relaxació física, emocional i mental. És un estat de son amb plena lucidesa, en què la ment romàn a la frontera entre la vigília i el son, en què la consciència està operant als dos nivells, però no s’associa amb cap d’ells. Com és molt difícil mantenir-se en aquest estat, hi haurà moments en què la consciència es dirigirà cap a l’exterior a través dels sentits i ens despertarem, i d’altres en què es relliscarà cap al son i ens adormirem. Amb la pràctica, la consciència tendeix a estabilitzar-se al nivell de “Nidra”, el nivell del “son conscient”. En aquest estat la ment està molt receptiva, la consciència està operant en un espai on pot contactar amb les dimensions subconscient i inconscient, permetent manifestar-se el potencial que hi ha en aquests nivells profunds de la ment.
Al taller de Ioga Nidra que us proposem treballarem també amb el sankalpa, una resolució afirmativa que pot funcionar com a poderosa eina de creixement personal.
Durant la pràctica, la ment conscient planteja el seu sankalpa a la ment subconscient, que en aquests moments està molt receptiva, per tal que després es manifesti a nivell conscient aportant canvis a la personalitat i a la vida.
A través de l’autoobservació, reconeixerem el nostre món interior i podrem netejar-lo, trobar solucions als nostres problemes i conflictes, i ens obrirà la possibilitat de realitzar i trobar el nostre veritable propòsit.

Ioga i meditació