Taller de Ioga Pranayama

Taller impartit per:

CATALINA GONZÁLEZ
Certificada per l’Integral Yoga Institute de NYC. Ha impartit classes de Ioga per a adults i nens als EUA, a Colòmbia i a Espanya

Data i hora

Dissabte dia 12 de març
de 10 a 11:30 hores

Aportació de 13 € per persona.

Confirmació d’assistència

Et demanem que si vols participar-hi ens ho comuniquis per correu electrònic (info@himalayan-paradise.es) o per telèfon (de 11 a 20:30, 934 157 252).
Les places són limitades.

Lloc:

Himalayan Paradise
C/ Torrent de l’Olla 186, baixos
08012 Barcelona.

“L’alè entra al cos com un arc iris espiral que porta amb ell la força vital de l’univers.”
La galeria celestial.

Aquest taller intensiu està obert a totes les persones, ja siguin practicants de ioga o no. La activitat et proporcionarà coneixement i experiència vivencial amb una de les vuit branques del Ioga: el PRANAYAMA, control de l’energia vital. El Pranayama és una gran eina que ens permet obrir, desintoxicar i anivellar canals energètics, centrar i aclarir la ment, elevar la consciència i l’autocontrol, i preparar-nos per a la meditació.

TROBADA AMB ALLÒ MÉS ÍNTIM DEL NOSTRE ÉSSER: LA RESPIRACIÓ.

El taller ens permetrà familiaritzar-nos amb el terme Pranayama, la seva relació directa amb el cos i amb la ment. Seguirem amb una pràctica d’exercicis guiatsexperimentant d’una forma personal i íntima el poder energètic del control de la respiració i de l’expansió de l’energia. Després, una relaxació acompanyada d’instruments màntrics de l’Índia, ens portarà a un estat de lleugeresa, que ens permetrà sentir els efectes del Pranayama. Tancarem la pràctica amb una experiència de vibració amb el mantra universal, OM.

Ioga i meditació