Ioga en família

Yoga en Familia
Yoga en Familia
Yoga en Familia

El propòsit d’aquesta activitat és el de crear una experiència divertida que permeti als nens descobrir els beneficis del ioga des d’una edad primerena, facilitant un moment per a compartir, escoltar i relaxar-se amb els seus papàs.

Els petits són naturalment molt receptius al ioga. Aprenen amb el cos i les emocions, i el ioga els permet explorar i moure’s en un entorn que promogui la confiança, la concentració, la imaginació, el benestar i l’entusiasme.

Entre contes d’animals, naturalesa i màgia, els nens i els pares realitzen postures de ioga, que no només garantitza una salut radiant, sino que també ajuden a desenvolupar l’autoconsciència, la consciència dels altres i la comunicació.
Descobriu, estimats nens i famílies, els nombrosos beneficis d’aquesta disciplina! Així que… ¡veniu a jugar!

Al taller és imprescindible assistir-hi en grups de dues persones: un nen d’entre 4 i 12 anys i un adult (papàs, tiets, avis…).

DIA DEL TALLER I HORA: Dissabte 26 de març de 10 a 11 h

Profe: Delphine Guermeur. Professora de ioga i terapeuta. Especialment interedsada en treballar amb els nens, ha seguit una formació en l’aplicació de les tècniques de Ioga a l’Educació amb Micheline Flak, la pionera en aquest camp (http://www.rye-france.fr).

Preu: 18 € per parella (nen + adult)

Inscripcions
A la botiga, per telèfon (934 157 252, de 11 a 20:30h de dilluns a dissabte) o per e-mail (info@himalayan-paradise.es). És imprescindible inscriure-s’hi per a poder-hi assistir ja que l’aforament de l’espai és limitat.

Lloc
HIMALAYAN PARADISE.
C/ Torrent de l’Olla, 186, baixos. 08012 Barcelona

Ioga i meditació