Taller Quart Chakra: Anahata

Anahata, el quart chakra, cor

Taller impartit per:
DELPHINE GUERMEUR, professora de Ioga i terapeuta.

Data i hora
Dissabte dissabte 22 de març de 10 a 11:30 hores.

Cost
13 € per persona.

Places limitades
Confirma’ns la teva assistència (info@himalayan-paradise.es o 934 157 252).

Lloc:
Himalayan Paradise, C/ Torrent de l’Olla 186, baixos. 08012 Barcelona.

Dins el nostre recorregut a través dels set chakras, et proposem el taller sobre ANAHATA, el quart chakra. En aquest taller treballarem amb diferents exercicis de ioga, meditacions, so i moviment. La durada de l’activitat és d’una hora i mitja.

Aquest taller està obert a tothom, tant a practicants de ioga i meditació com a qualsevol altra persona interessada.

Anahata, el cor

L’expressió del centre cardíac en el nivell emocional es tradueix en AMOR, comprensió, solidaritat i una cerca de l’armonia a la vida.
Un quart chakra sa ens porta a una valoració de les coses senzilles de la vida i a la satisfacció amb el que es té.

Les expressions negatives porten a ser massa reservat, caute i melancòlic, temerós de participar plenament de la vida. Anahata és el pont entre allò material i allò diví.

El desafiament és el d’obrir els nostres cors a la vibració desinteressada i sense judici de l’amor universal, experimentar unitat, devoció, reverència per la vida, una vinculació sense interès. L’amor del quart chakra no està vinculat a un objecte. És un amor que irradiem cap a tot allò que ens surt al pas, perquè ho sentim a dins com un estat de l’ésser. L’amor del cor és per essència durador, etern i constant.

El quart chakra és també la porta a la salut emocional. Està relacionat amb el nostre món interior, la nostra reacció emocional als pensaments, les idees, les actituds i les inspiracions, així com a l’atenció que donem a les nostres necessitats emocionals.

Basats en el chakra cor, podem desprendre’ns de les ferides del passat, records dolorosos i imatges personals disfuncionals.
L’acte del perdó comporta un procés de neteja emocional.

Ioga i meditació