Chandra

Chandra és un petit taller artesà ubicat als afores de Bhaktapur on passen coses màgiques…

Hi treballen una desena de dones, dues persones discapacitades i el Sr. Sanu, Sanu Dai per a nosaltres, un home amb un gran cor, emprenedor i lluitador, que des del seu petit taller vol canvar el món… I ho està aconseguint! A les parets del seu taller podem veure missatges penjats a les parets que diuen “El treball infantil és el camí cap a l’infern”, “No deixis que t’ho expliquin, llegeix el diari” o “Somriu, siusplau”… Treballar amb aquest bon ambient i seguint aquests principis es mereix un gran reconeixement! Estan intentant aconseguir el segell de la WFTO, i la nostra experiència amb ells ens diu que s’ho mereixen de sobra… segur que l’obtindran!

En aquest taller es dediquen a la confecció tèxtil, a la manufactura i a la impressió de paper orgànic d’arròs i a l’elaboració d’encens natural. Gairebé res! I tot ho fan de forma totalment artesana, des dels principis del comerç just i amb uns estàndards de qualitat altíssims. Han guanyat diversos concursos de creativitat en el comerç just i són col·laboradors de Sana Hastakala.

Productes de CHANDRA a HIMALAYAN PARADISE: coixins de meditació, banderes d’oració tibetanes, bosses ecològiques, encens d’herbes en corda, caixes de meditació…

Cooperatives