Bols Tibetans i accessoris

  • Bols de diferents tamanys i tipus
  • Tingsha / Cròtals
  • Campanes Tibetanes
Bols Tibetans a Himalayan Paradise
Campanes sagrades i Tingsha del Tibet i el Nepal

Què són els bols tibetans?

Des de fa segles, els singing bowls o bols tibetans es fan servir durant els rituals buddhistes com a instruments musicals per contribuir a la concentració i a la relaxació de la ment i del cos. Per ajudar, en definitiva, a la consecució d’estats meditatius.
Es diu que el seu so reprodueix la música de les esferes i que eliminen les males vibracions i purifiquen els ambients. També són molt coneguts per les seves funcions terapèutiques, ja que les seves vibracions són molt beneficioses per la salut, alleugen el dolor, les contractures i les sobrecàrregues musculars. Ajuden a agafar el son, armonitzen el cos i equilibren els chakras. Les seves vibracions indueixen el cervell a vibrar en determinades ones que ens generen tranquil·litat, arriben a cada cèl·lula del nostre cos i ens porten a un estat emocional d’armonia i benestar.

Elaboració artesana

Els Bols Tibetans s’elaboren, des de l’antiguitat, amb una aleació de set metalls: coure, bronze, estany, mercuri, plom, ferro, or i plata fosos a alta temperatura. Tradicionalment es feien a mà, amb el caliu del foc, donant-los la forma amb cops suaus i precisos, tècnica que encara perdura avui dia.
Els Bols Tibetans tenen la peculiaritat que produeixen un so de potència i qualitat especials que s’expandeix i perdura un temps llarg després de ser colpejats suaument amb una maça. Si en frotem la vora amb una baqueta es produeix una vibració molt especial que crea una gamma de sons armònics o sobretons (un so base de què es desprenen d’altres sons més aguts armònics entre ells).

Bols Tibetans a Himalayan Paradise

Els bols tibetans que pots trobar a Himalayan Paradise són de molta qualitat i provenen de la ciutat de Bhaktapur, al Nepal, a la vall de Kathmandú.

Estan fets de forma totalment artesana, i en pots trobar infinitat de tamanys, models i tipus. Estan importats de manera directa i han estat produïts seguint els principis del comerç just.
Vine a la nostra botiga per conèixer la varietat de bols tibetanos que oferim

Productes