Taller primer Chakra

Mooladhara es el chakra raíz
Imagen de la sesión en Himalayan Paradise
Sesión de yoga y meditación en Himalayan Paradise
Mooladhara en Himalayan Paradise

Us proposem durant el curs actual un suggerent recorregut a través dels set chakres, els centres energètics del cos humà. Cada mes abordarem l’activació d’un dels Chakres a través de diferents exercicis de ioga, meditacions, expressió vocal i moviment. Els tallers tindran lloc un dissabte pel matí al mes i la seva durada aproximada serà d’una hora i mitja. Aportació: 13 € per taller.

Els tallers són oberts a tothom, tant a practicants de ioga i meditació com a no practicants. Els tallers seran pràctics i s’hi pot assistir de manera espontània o seguir la totalitat del viatge a través dels set chakres.

Quant als Chakres…

Chakra en sànscrit vol dir “roda” o “remolí” d’energia. Els principals chakres són set i estan situats en el cos al llarg de la columna vertebral, des de la zona sacral fins a dalt de tot del cap. Són fonamentals per al cos, la ment i l’esperit, donat que en depèn l’equilibri.

Els chakres són els llocs privilegiats en què es produeix la interacció entre l’home i l’univers. Cada chakra té diferents funcions. Activant aquests centres energètics podem despertar i augmentar certes qualitats en el nostre interior, com l’alegria, la creativitat, la intuició, l’equilibri, la capacitat de comunicació….

Mooladhara, el primer chakra.

Estabilitat. Arrelament. Sentiment de ser acollit en el món. Connexió amb la força i la salut física. Confiança, assentament en la vida.

El primer taller serà dissabte 16 d’octubre de 10 a 11:30 h. a HIMALAYAN PARADISE i estarà guiat per Delphine Guermeur, terapeuta i professora de ioga. En ell ens centrarem en el chakra arrel, MOOLADHARA, que és el fonament de la salut mental i emocional.

El desequilibri del chakra arrel està relacionat amb determinades malalties com la osteoporosi, la ciàtica, les varius, el dolor crònic lumbar… i entre les disfuncions emocionals, la letargia mental, el “vertigen”, la ment descentrada, la inquietud i la dificultad per assolir objectius. Per contra, quan funciona bé, la persona té una gran fortalesa física i rarament emmalalteix; a més se sent segura de si mateixa, té un poderós desig de viure en la realitat física i mostra una gran fortalesa en les situacions que no són les ideals. Hi ha un sentit d’autosuficiència, i la persona sent que té una base, una llar, una estabilitat…

Ioga i meditació