Recorregut a través dels chakras

Representació dels Set Chakras

Us proposem un suggeridor recorregut a través dels set chakras, els centres energètics del cos humà.

Cada mes abordarem un Chakra diferent a través de diversos exercicis de ioga, meditacions, so i moviment. Els tallers tindran lloc un dissabte pel matí i la seva durada serà d’una hora i mitja.

Aquestes activitats estan obertes a tothom, tant a practicants de ioga i meditació com a aquells que no hi tinguin experiència, però si interès.
Els tallers seran pràctics i s’hi podrà assistir de manera puntual o seguir la totalitat del viatge a través dels set chakras.

Quant als Chakras…
Chakra en sànscrit vol dir “roda” o “remolí” d’energia. Els principals chakras són set i estan situats en el cos al llarg de la columna vertebral, des de la zona del sacre fins al capdamunt del cap. Són fonamentals per al cos, la ment i l’esperit, ja que d’ells depèn el seu equilibri.

Els chakras són els llocs privilegiats en què es produeix la interacció entre l’home i l’univers. Cada chakra té funcions diferents. Si activem aquests centres energètics, podem despertar i augmentar certes qualitats al nostre interior, com l’alegria, la creativitat, la intuició, l’equilibri, la capacitat de comunicació…

Més informació sobre el taller de cada chakra:

  1. Mooladhara, el chakra arrel
  2. Swadhistana, la dolçor
  3. Manipura, la voluntat del guerrer espiritual
  4. Anahata, cor
  5. Vishuddha, So: Ressonància de l’essència
  6. Ajna, el seient de la consciència
  7. Sahasrara: El Centre de la Connexió
Cicle d'activitats