Taller Segon Chakra: Swadhistana, la dolçor

Representació de Swadhistana, la dolçor, el segon chakraTaller impartit per:
DELPHINE GUERMEUR, professora de Ioga i terapeuta.

Data i hora
Dissabte dia 19 de gener de 10 a 11:30 hores.

Cost
13 € per persona.

Confirmació d’assistència
Et demanem que si vols participar a l’activitat ens ho comuniquis per correu electrònic (info@himalayan-paradise.es)
Les places són limitades.

Lloc:
Himalayan Paradise, C/ Torrent de l’Olla 186, baixos. 08012 Barcelona.

SWADHISTANA està relacionat amb:

  • capacitat de donar i rebre
  • les relacions
  • la reproducció
  • la creativitat
  • el control
  • l’estabilitat
  • les emocions

Dins el nostre recorregut a través dels set chakras, et proposem el taller sobre SWADHISTANA, el segon chakra. En aquest taller treballarem amb diferents exercicis de ioga, meditacions, so i moviment. La durada de l’activitat és d’una hora i mitja.

Aquest taller està obert a tothom, tant a practicants de ioga i meditació com a qualsevol altra persona interessada.

SWADHISTANA (dolçor), EL SEGON CHAKRA

Swadhistana és el centre de la vitalitat i la sensació de l’ésser, i de l’alegria. És també el plaer, l’amor a la vida, alliberar-se i relacionar-se. Amb el segon chakra en equilibri, aprenem a relacionar-nos conscientement amb els altres, a unir-nos a allò que contribueix al nostre creixement i a separar-nos d’allò que ens l’impedeix. Ens permet unir-nos als altres sense perdre la nostra identitat pròpia, i expandir-nos lliurement i crear sense esforç. El correcte equilibri del segon chakra també es manifesta en el desig, el plaer, la sexualitat equilibrada, el poder, la creativitat, l’ètica i l‘honor en les relacions.

L’energia d’aquest centre ens capacita per desenvolupar un sentit d’identitat personal i fronteres psíquiques protectores. Mentre avaluem constantment la nostra força personal en relació amb el món exterior i els seus rostres físics seductors (relacions sexuals, substàncies addictives o altres persones), l’energia del segon chakra ens capacita per relacionar-nos amb aquest món sense haver de negociar o vendre’ns. És l’energia de l’autosuficiència.

Quan equilibrem SWADHISTANA, rebem una bonica sensació de pau i harmonia. Ens ajuda a veure la bellesa, a aconseguir la felicitat i el gaudi. Ens ajuda a aclarir parts confuses de la nostra existència.

»Saber més sobre aquest cicle de tallers.

Ioga i meditació