Què oferim?

La nostra tasca a Barcelona

La botiga Himalayan Paradise

El fruit de tot aquest treball al Nepal, en col·laboració amb l’equip d’Himalayan Paradise-Barcelona, és una cuidada selecció d’articles que van des de l’artesania fins el te, passant per productes per a ioga i meditació, cosmètics aiurvèdics, llibres, música, bols tibetans, art buddhista, mandales, roba i complements, bijuteria i joyeria en plata, tèxtil per a la llar, menatge en ceràmica, papereria d’arròs orgànica… elaborats i escollits amb el cor i de forma justa.

Tallers i Activitats a Himalayan Paradise

Tenim una altra línia d’acció consistent a organitzar tallers i activitats relacionades amb el benestar i el creixement personal, així com amb les formes d’expressió culturals del Tibet i el Nepal. Al nostre espai del barri de Gràcia de Barcelona realitzem pràctiques de meditació, ioga, tallers, viatges sonors, xerrades, col·loquis…

Molinet buddhista Nepal Tibet

Himalayan Paradise és el primer centre de Barcelona especialitzat en la divulgació de la cultura, les tradicions, l’art i l’artesania de l’Himàlaia.

La nostra tasca a Katmandu

Per assegurar-nos de promoure una relació el més equilibrada possible amb els nostres proveïdors i verificar que l’elaboració dels nostres productes compleix amb els criteris del comerç just, vam crear l’equip d’Himalayan Paradise-Katmandu, encapçalat per Diwakar Joshi, que s’encarrega d’establir relacions comercials estables i duradores amb cooperatives de comerç just avalades i certificades per la WFTO (World Fair Trade Organisation).

Relació directa amb els productors

El nostre equip del Nepal dóna suport i assisteix als centres de producció de les cooperatives, distribuïts per tota la geografía del Nepal, visita els seus projectes de desenvolupament comunitari, i exporta a Barcelona els productes de forma directa i sense intermediaris. Amb això ajudem a que projectes de responsabilitat social i d’inserció laboral puguin seguir la seva tasca.

Col·laboració amb petits tallers

També col·laborem amb petits tallers d’artesans, tant de nepalesos com de tibetans exiliats al Nepal, que per la seva dimensió reduïda no tenen la possibilitat de formar part del circuit d’organitzacions certificades de comerç just. En aquests casos, l’equip d’Himalayan Paradise-Katmandu supervisa les condicions de producció i s’assegura que, tot i que no hi hagi una certificació oficial, els criteris del comerç just s’acompleixen.

El nostre equip s’encarrega de fer els controls de qualitat i de seleccionar i exportar a Barcelona els productes, també de forma directa. La nostra col·laboració amb aquests petits tallers és continuada i es basa en els principis ètics del comerç just, cosa que els permet viure de forma digna de l’exercici de la seva professió i assegurar així la conservació i preservació de l’art, l’artesania i les tècniques de producció tradicionals de l’Himàlaia. Amb la nostra col·laboració amb tallers d’artesans i artistes tibetans exiliats, contribuïm també a que aquestes persones puguin treballar per a la supervivència de la seva cultura, idiosincràsia i tradicions autòctones a l’exili.

A l’apartat Comerç Just de la nostra web pots veure informació sobre las cooperatives i els tallers amb què treballem.